MENIU
0
0
Cod: TGO-BIBLIO-CAREER

Biblioteca Modul Career 45/ 105/ 200 cm

0 opinii 0, 0
PRODUS: Togo In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

3.817 Lei
4.490 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -8%

4.131 Lei
4.490 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

4.266 Lei
4.490 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

4.490 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Biblioteca Modul Career este o piesă de mobilier modernă, perfectă pentru a completa orice încăpere din casă.

Aceasta are dimensiunile de 45 cm lățime, 105 cm lungime și 200 cm înălțime, iar corpul bibliotecii este realizat din metal vopsit în negru, oferindu-i un aspect rafinat și sofisticat.

Biblioteca este prevăzută cu 4 polite spațioase și rezistente, care permit depozitarea cărților, documentelor și obiectelor decorative. Baza bibliotecii este de asemenea din lemn, conferindu-i o stabilitate excelentă și o notă de căldură și confort.

Această bibliotecă poate fi amplasată în diferite încăperi, precum sufragerie, birou sau camera de lectură, fiind un obiect de mobilier funcțional și estetic. Datorită dimensiunilor sale compacte, aceasta poate fi integrată în orice spațiu, fără a ocupa prea mult loc.

Datorită aspectului său modern și elegantei sale combinații de culori, această bibliotecă poate fi integrată în orice stil de decor, adăugând o notă de rafinament și sofisticare încăperii.

Dimensiuni biblioteca 45X105X200 cm.

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie