MENIU
0
0
Cod: TGO-DESK-CAREER

Birou Modul de studiu Careen (45X105X200)

0 opinii 0, 0
PRODUS: Togo In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -20%

4.560 Lei
5.700 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

5.130 Lei
5.700 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

5.415 Lei
5.700 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

5.700 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Biroul Modul de studiu Careen este o piesă de mobilier modernă și funcțională, ideală pentru a fi utilizată în orice încăpere de lucru sau studiu.

Acesta are cu un cadru din metal negru, care îi conferă stabilitate și durabilitate în timp.

Biroul are un aspect de lemn natur, fiind realizat din materiale de calitate superioară, rezistente și durabile. Aceasta oferă un spațiu generos de lucru, oferind suficient spațiu pentru a încadra un calculator, documente și alte obiecte necesare pentru lucru sau studiu.

Designul biroului Modul de studiu Careen este modern și minimalist, fiind perfect integrat într-un decor contemporan. De asemenea, acesta este ușor de asamblat și întreținut, fiind o piesă de mobilier practică și funcțională.

Biroul poate fi utilizat atât în spațiile de acasă, cât și în spațiile de birou sau de lucru, aducând un plus de eleganță și stil încăperii. Datorită dimensiunilor sale compacte, biroul poate fi amplasat în orice încăpere, fără a ocupa mult spațiu.

Biroul Modul de studiu Careen este o alegere excelentă pentru cei care caută un birou modern, confortabil și funcțional, fiind un element esențial pentru orice încăpere de lucru sau studiu.

Dimensiuni birou: 45 cm lățime, 105 cm lungime și 200 cm înălțime.

Garantie 24 de luni.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie