MENIU
0
0
Cod: UZAY001

Cadru masa pentru blaturi masive Space

0 opinii 0, 0
PRODUS: Mobimax In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
Avans 100%

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

2.756 Lei
3.063 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

2.909 Lei
3.063 Lei
ADAUGA IN COS
Descriere

În 2007, experiența noastră a început cu producția de metale, iar acum producem produse de mobilier din metal pentru interior și exterior pentru a ne îndeplini obiectivele de globalizare, luând în considerare solicitările clienților noștri și producând cele mai specifice produse în infrastructura noastră tehnologică avansată, cum ar fi tăierea cu laser CNC, îndoirea cu CNC și sudura cu gaz argon, sudura cu puncte și supusă unui sistem internațional de asigurare a calității. În continuare, producem produse care vă fac să vă simțiți valoroși, împreună cu unități de ambalare și ambalare, împreună cu 41 de colegi de muncă. Sloganul nostru este "Nu este vorba de a fi în frunte, ci de a fi pionier".

Acest produs a fost tăiat cu laser CNC dintr-o placă de metal de 2 mm și a fost produs prin îndoire cu o mașină de îndoit CNC.

Grosimea metalului este de 2 mm și este sudat cu argon. După sudare, se efectuează o operațiune estetică de nivelare, începând cu o hârtie abrazivă de 60 de numere și terminând cu o hârtie abrazivă de 120 de numere. Este vopsit electrostatic în negru. Profilul metalic superior pe care se așează masa are dimensiunile de 30x20x1,5mm. Toate suprafețele din partea inferioară sunt acoperite cu metal, iar zonele care vin în contact cu solul sunt izolate cu un aparat elastic. Această caracteristică permite picioarelor să suporte o greutate de 450 kg, fără să afecteze suprafețele de parchet laminat sau de marmură. Este un produs pe care îl puteți utiliza cu încredere în multe domenii, cum ar fi casa, biroul, restaurantul, cafeneaua etc.

Garantăm că nu se va coroda timp de 2 ani și nu conține substanțe cancerigene, astfel încât să vă puteți atinge acesta în siguranță, împreună cu familia și copiii dumneavoastră.

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie