MENIU
0
0
Cod: HMZ-SOF-3SE-DOM

Canapea 3 locuri Dom

0 opinii 0, 0
PRODUS: Homelizz In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -12%

8.583 Lei
9.754 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -7%

9.071 Lei
9.754 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -5%

9.266 Lei
9.754 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

9.754 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Canapeaua 3 locuri Dom este o piesă de mobilier cu un design foarte modern și elegant, ideală pentru a aduce confort și stil în livingul tau.

Este proiectată să ofere spațiu generos pentru a vă bucura de momente de relaxare în compania familiei și a prietenilor.

Unul dintre aspectele distincte ale canapelei Dom sunt cotierele inclinate.

Această caracteristică adaugă o notă de originalitate și oferă un suport ergonomic pentru brațe.

Cotierele inclinate sunt concepute astfel încât să ofere un unghi confortabil pentru odihnă și susținere în timpul utilizării canapelei.

Designul modern al canapelei Dom îmbină linii curate și elegante, adăugând un aspect sofisticat și contemporan în încăpere.

Formele simple și proporțiile echilibrate contribuie la aspectul plăcut și atrăgător al canapelei.

Canapeaua are o capacitate de 3 locuri, oferind suficient spațiu pentru acomodarea mai multor persoane. Puteți crea un colț de relaxare și socializare confortabil pe această canapea, fiind potrivită atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru evenimente sociale sau petreceri.

Canapeaua 3 locuri Dom este o alegere excelentă pentru cei care caută un mobilier confortabil, funcțional și cu un design modern.

Cu cotierele inclinate și designul său atrăgător, această canapea va aduce o notă de eleganță și stil în orice spațiu în care este plasată.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie