MENIU
0
0
Cod: LAV-SFA-3SE-MADRID

Canapea 3 locuri - Imaj Lavita 245/102cm

0 opinii 0, 0
PRODUS: Lavita home In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

10 saptamani

Discount -8%

6.634 Lei
7.211 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

8 saptamani

Discount -5%

6.850 Lei
7.211 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

10 saptamani

Discount -2%

7.067 Lei
7.211 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

 

7.211 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Canapeaua 3 locuri IMAJ LAVITA este o piesă de mobilier cu design clasic și eleganță atemporală, potrivită pentru orice mediu, de la casele moderne la cele cu stil tradițional.

Această canapea oferă loc suficient pentru până la trei persoane și este disponibilă cu tapițerie într-o varietate de culori, astfel încât să se poată integra cu ușurință în decorul casei dumneavoastră. 

Canapeaua Imaj Lavita are un design clasic, cu linii curate și simple, care permite acesteia să se potrivească într-o varietate de setări și stiluri de decor. Aceasta are un cadru solid, realizat din lemn dur, asigurând o structură robustă și o durabilitate pe termen lung.

În plus, canapeaua Imaj Lavita vine cu o tapiterie confortabila pentru a oferi o experiență de relaxare pentru toți cei care o folosesc.

În concluzie, canapeaua Imaj Lavita cu 3 locuri este o piesă de mobilier confortabilă și versatilă, cu un design clasic și elegant. Este o alegere excelentă pentru cei care caută o canapea durabilă, confortabilă și estetică, care să se potrivească într-o varietate de setări și medii fr la locuinte, pana la hoteluri, localuri, restaurante si pensiuni.

Dimensiuni canapea:

Lungime: 245 cm

Latime: 102 cm

Inaltime: 85 cm 

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie