MENIU
0
0
Cod: Lotte Koltuk

Canapea 3 locuri LOTTE (223X115X80)

0 opinii 0, 0
PRODUS: Zeta Luxury In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -10%

4.905 Lei
5.450 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -5%

5.178 Lei
5.450 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

 

5.450 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua 3 locuri Lotte reprezintă o piesă de mobilier cu un design modern și inovator, fiind concepută sub forma unei semilune curbate. 
Această formă neconvențională conferă canapelei un aspect distinctiv și original, adăugând un element de eleganță și rafinament în orice încăpere.
Canapeaua Lotte oferă trei locuri spațioase, fiind proiectată pentru a asigura confort maxim și a satisface nevoile de relaxare ale utilizatorilor. Dimensiunile generoase permit mai multor persoane să se așeze confortabil sau să se întindă pe canapea, oferind o atmosferă primitoare și convivială în încăpere.
Designul curbiliniu al canapelei Lotte nu numai că adaugă un aspect vizual interesant, ci și oferă un plus de confort ergonomic. 
Spătarul și sezutul sunt conturate într-un mod care se adaptează formei corpului, asigurând o poziție corectă și suport optim pentru coloana vertebrală.
Această canapea este ideală pentru a fi plasată într-un colț al camerei sau chiar în mijlocul încăperii, devenind un punct focal al designului interior. 
Poate fi integrată într-o varietate de stiluri de decor, de la contemporan la minimalist sau chiar eclectic, adăugând un accent de eleganță și personalitate.
Materialele utilizate în fabricarea canapelei Lotte sunt de calitate, asigurând durabilitate și rezistență pe termen lung. 
Canapeaua Lotte reprezintă un element de design îndrăzneț și inovator, potrivit pentru cei care caută să aducă un stil modern și original în locuința lor. Cu forma sa de semilună curbă și confortul oferit, această canapea promite să fie atât o piesă de mobilier funcțională, cât și o operă de artă în sine.

Dimensiuni:
Latime 223 cm
Adancime 115 cm
Înălțime 80 cm
Opțiuni de culoare pentru picioare: Auriu, Argintiu, Negru.
Material: Se folosește țesătură buglet
Potrivit pentru curățare uscată și ștergere normală
Sunt disponibile mai multe culori

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie