MENIU
0
0
Cod: MİLANO ÜÇLÜ KANEPE

Canapea 3 locuri MİLANO (230X100X90)

0 opinii 0, 0
PRODUS: Lavita home In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -12%

4.917 Lei
5.588 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -6%

5.252 Lei
5.588 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -3%

5.420 Lei
5.588 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

5.588 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere
Canapeaua de 3 locuri Milano (230X100X90) este uo canapea foarte confortabila și eleganta, perfect apentru a completa aspectul și confortul unei camere de zi sau a unui spațiu de relaxare.
Aceasta are un design modern și atrăgător, oferind trei locuri pentru a te așeza și te bucura de momente de relaxare alături de familie și prieteni.
Tesătura textilă utilizată pentru sezut și spătare este fabricată dintr-un material rezistent și durabil, numit IN, care oferă un nivel ridicat de confort și susținere. Aceasta asigură un mediu plăcut pentru a sta timp îndelungat și se caracterizează prin textură moale și plăcută la atingere.
Carcasa completă și spatele exterior al canapelei sunt fabricate dintr-un material cu aspect de piele.
Acest material imită frumusețea și eleganța pielii naturale, oferind un aspect sofisticat și rafinat canapelei. Este ușor de întreținut și curățat, permițând canapelei să rămână într-o stare excelentă pe parcursul utilizării sale.
Picioarele canapelei sunt realizate din lemn, ceea ce conferă stabilitate și rezistență. 
Canapeaua triplă Milano reprezintă o alegere ideală pentru cei care doresc să îmbine confortul, estetica și durabilitatea într-un singur produs. Cu un design atrăgător și materiale de calitate, aceasta poate deveni un punct focal în orice încăpere și poate fi folosită într-o varietate de stiluri de decor. Dimensiuni: Lungime: 230 cm Adancime: 100 cm Inaltime: 90 cm. Înălțimea piciorului: 15 cm Latime brat: 22 cm Materiale: Sezutul si spatarele sunt fabricate din tasastura de IN si carcasa comp

Dimensiuni:
Lungime: 230 cm
Adancime: 100 cm 
Inaltime: 90 cm.
Înălțimea piciorului: 15 cm
Latime brat: 22 cm
Materiale: Sezutul si spatarele sunt fabricate din tasastura de IN si carcasa completa si spatele exterior sunt fabricate din tr-un material cu aspect de piele. 
Dimensiuni de incarcare in metri cubi: 1,85 mc.
Greutate estimata: 75 kg.
Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie