MENIU
0
0
Cod: LAV-SFA-3SE-LOFT

Canapea 3 locuri - Loft Lavita

0 opinii 0, 0
In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

10 saptamani

Discount -11%

6.915 Lei
7.770 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

8 saptamani

Discount -5%

7.382 Lei
7.770 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

10 saptamani

Discount -3%

7.537 Lei
7.770 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

8 saptamani

 

7.770 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua LOFT LAVITA cu design clasic și modern este o piesă de mobilier elegantă și versatilă, potrivită pentru a completa decorul oricărui living sau sufragerie.

Aceasta are un cadru solid din lemn și picioare din lemn care oferă stabilitate și durabilitate, iar lateralele butonate de tip chesterfield adaugă un aer sofisticat și elegant.

Canapeaua are trei locuri, ceea ce o face ideală pentru familii mai mari sau pentru a primi oaspeți într-un confort deplin.

De asemenea, se potrivește perfect în orice spațiu, de la un apartament mic la o casă mai mare, sau la o camera de hotel grație design-ului său versatil.

Datorită combinației de elemente clasice și moderne, canapeaua Loft Lavita poate fi integrată într-o varietate de stiluri de decor, de la cel minimalist și modern la cel clasic și elegant.

Dimensiuni canapea:

Lungime 228 cm

Latime 105 cm

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie