MENIU
0
0
Cod: HMZ-SOF-2SE-FOCUS

Canapea 2 locuri FOCUS (cu picioare metalice)

0 opinii 0, 0
PRODUS: Homelizz In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
Avans 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -20%

6.221 Lei
7.776 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

6.998 Lei
7.776 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -5%

7.387 Lei
7.776 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

7.776 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapea FOCUS de 2 locuri cu picioare metalice este o piesă de mobilier cu un design modern și elegant, potrivită pentru orice living sau cameră de zi.

Aceasta are o formă simplă, dar atrăgătoare, cu un spate estetic, care completează frumos aspectul general al canapelei.

Canapeaua este prevăzută cu picioare metalice, care oferă stabilitate și durabilitate. Materialul de acoperire este confortabil și ușor de întreținut, astfel încât să puteți să vă bucurați de canapea timp îndelungat.

Fiind o canapea de două locuri, aceasta este potrivită pentru a fi utilizată într-un spațiu mai restrâns, cum ar fi o cameră mică sau un apartament de dimensiuni mai mici. Cu toate acestea, datorită designului său modern și versatil, poate fi integrată cu ușurință în orice decor, indiferent de dimensiunea încăperii.

Canapeaua Focus de 2 locuri cu picioare metalice este o alegere excelentă pentru cei care caută o canapea modernă, confortabilă și versatilă, potrivită pentru orice decor și dimensiune de încăpere.

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie