MENIU
0
0
Cod: HMZ-SOF3SE-DUBLIN

Canapea asimetrica Dublin Chaise Lounge (280 cm) tesatura ecologica

0 opinii 0, 0
PRODUS: Homelizz In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -20%

7.920 Lei
9.900 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

4 saptamani

Discount -15%

8.415 Lei
9.900 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -10%

8.910 Lei
9.900 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

4 saptamani

Discount -5%

9.405 Lei
9.900 Lei
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua asimetrică Dublin Chaise Lounge este o piesă de mobilier care combină stilul contemporan cu confortul.

Cu o lungime impresionantă de 280 cm, această canapea este perfectă pentru a fi amplasată într-un living spațios, oferind un spațiu generos de relaxare.

Construită dintr-o tesatură ecologică de calitate superioară, canapeaua Dublin Chaise Lounge este o alegere durabilă și ecologică.

Designul său modern și curbat asimetric îi conferă un aspect plăcut ochiului, fiind o alegere excelentă pentru orice persoană interesată de un stil de viață contemporan.

Canapeaua este dotată cu o chaise lounge, oferind un spațiu suplimentar de relaxare și transformându-se într-un loc ideal pentru odihnă și relaxare. În plus, pernele moi și bine căptușite oferă un nivel ridicat de confort și sprijin pentru utilizatorii canapelei.

Canapeaua asimetrică Dublin Chaise Lounge poate fi personalizată în funcție de gusturile și preferințele fiecăruia. fiind o alegere excelentă pentru oricine caută o canapea modernă, confortabilă și durabilă pentru casa lor.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie