MENIU
0
0
Cod: ZTA-SOF-LOCA-PLUS

Canapea de 4 locuri Loca Plus 295cm

0 opinii 0, 0
PRODUS: Zeta Luxury In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -15%

8.415 Lei
9.900 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

8.910 Lei
9.900 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -10%

8.910 Lei
9.900 Lei
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Canapeaua Loca Plus, care adaugă un stil distinctiv în orice living. Cu dimensiunile sale generoase de 295X cm, această canapea poate găzdui confortabil până la 4 persoane.

Un aspect interesantal canapelei Loca Plus este forma semirotundă, care adaugă un element de design inovator și neconvențional. Această formă neobișnuită conferă canapelei un aspect unic și atrăgător, fiind un punct focal în încăperea în care este amplasată.

Canapeaua Loca Plus este proiectată pentru a oferi confort și relaxare maximă. Cu perne moi și moale, această canapea vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de momentele de odihnă într-un mod confortabil.

Designul canapelei Loca Plus este conceput pentru a se potrivi într-o varietate de decoruri interioare. Indiferent dacă aveți un living cu un design modern, contemporan sau clasic, această canapea va adăuga un farmec aparte și va îmbunătăți aspectul încăperii.

Canapeaua Loca Plus este o alegere excelentă pentru petrecerea timpului cu familia și prietenii, oferind un spațiu generos pentru a vă bucura de momente de socializare și relaxare. Este o piesă de mobilier care combină estetica plăcută, confortul și funcționalitatea, oferind un loc prietenos și confortabil pentru întreaga familie.

Dimensiuni:

Latime: 295 cm

Adancime: 110 cm

Inaltime: 70cm

Culori vopsea picioare: Auriu, Argintiu, Negru

Material:

Se folosește țesătură buglet

Potrivit pentru curățare uscată și ștergere normală

Sunt disponibile mai multe culori

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie