MENIU
0
0
Cod: OX-20110101

Canapea electrica DIESEL 3 locuri cu buton (230X98X85)

0 opinii 0, 0
PRODUS: Oxto In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -20%

9.100 Lei
11.375 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -15%

9.669 Lei
11.375 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -5%

10.806 Lei
11.375 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

11.375 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua electrică Diesel 3 Seater with Motor Mech este o piesă de mobilier confortabilă și funcțională, cu o serie de caracteristici remarcabile.
Cotierele și spătarul sunt prevăzute cu butoni de tip Chesterfield, adăugând un aspect elegant și clasic canapelei.
Una dintre caracteristicile cheie ale acestui produs este mecanismul său motorizat, care permite transformarea ușoară a canapelei într-un pat. Acest mecanism special oferă o experiență convenabilă și eficientă atunci când doriți să utilizați canapeaua ca un loc de dormit suplimentar. 
Canapeaua dispune și de un port de încărcare USB, integrat în panoul de control de la îndemână al scaunului motorului. Acest lucru vă permite să încărcați cu ușurință dispozitivele inteligente, sporind practicitatea și funcționalitatea canapelei în viața de zi cu zi.
Produsul este fabricat din burete ALUS cu densitate 32 și fibră laminată de 300 g, asigurându-se că canapeaua nu se lasă și oferind o experiență confortabilă de ședere.
Materialele utilizate sunt de calitate, asigurând confortul și durabilitatea canapelei.
Canapeaua a fost special concepută pentru utilizare în interior, având o serie specială de țesături care nu pătează, cu o greutate de 300 de grame.
Aceste țesături nu lasă scame și sunt rezistente la deformare, asigurând că canapeaua arată bine și este ușor de întreținut.
Picioarele canapelei sunt vopsite cu un strat special de vopsea, asigurând o structură groasă și solidă, potrivită pentru utilizarea pe termen lung.
De asemenea, vine însoțită de două perne de 45x45 cm, care adaugă confort și stil canapelei. Suprafețele lucioase ale picioarelor pot fi curățate cu ușurință cu o cârpă umedă care nu conține chimicale.
Canapeaua electrică Diesel 3 Seater with Motor Mech combină eleganța, confortul și funcționalitatea într-un design atrăgător și practic.
Este o alegere excelentă pentru cei care caută o canapea multifuncțională și durabilă, potrivită pentru diferite nevoi și stiluri de viata.
Produsul este ambalat astfel incat sa nu necesite asamblare si poate fi folosit imediat. 
Dimensiuni:
Lungime: 230 cm
Latime: 98 cm
Inaltime: 85 cm
Greutate: 110 kg

Produsul poate fi comandat in mai multe nuante de culori. 

Pentru a va alege culoare preferata, va rugam sa ne contactati.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


 

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie