MENIU
0
0

Canapea extensibila - 3 locuri - Violet Lavita (245X105X82)

Cod: LAV-SFA-3SE-VIOLET
0 opinii 0, 0
PRODUS: Lavita home In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

6.662 Lei
7.838 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

7.054 Lei
7.838 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

7.446 Lei
7.838 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

7.838 Lei
 
ADAUGA IN COS

#canapea extensibila electrica, #canapea electrica, #canapea extensibila

Descriere

Canapeaua extensibilă VIOLET LAVITA este o piesă de mobilier confortabilă și practică, ideală pentru spațiile mici sau pentru cine are nevoie de o soluție de dormit suplimentară.

Această canapea are o capacitate de trei locuri și este extensibilă pentru a se transforma într-un pat single confortabil persoane.

Cadrul canapelei este realizat din lemn, ceea ce conferă un aspect natural și cald, iar picioarele sunt din metal, ceea ce îi conferă un aspect modern și durabil. În plus, canapeaua este disponibilă în diferite culori și materiale, astfel încât să se potrivească cu orice decor.

Pernele canapelei sunt confortabile și moi, pentru a oferi o senzație de relaxare, iar mecanismul de extensie este ușor de utilizat, astfel încât canapeaua să se transforme într-un pat cu ușurință.

Designul combinat intre clasic si modern cat și aspectul natural al cadrului din lemn fac din această canapea o piesă de mobilier practică și elegantă pentru orice spatiu.

Dimensiuni canapea:

Lungime 245 cm

Latime 105 cm

Inaltime 82 cm 

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie