MENIU
0
0
Cod: HMZ-SOF-3SE-PERA

Canapea verde 3 locuri PERA

0 opinii 0, 0
PRODUS: Homelizz In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -10%

7.764 Lei
8.626 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

5 saptamani

Discount -5%

8.195 Lei
8.626 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -3%

8.368 Lei
8.626 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

5 saptamani

 

8.626 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Canapeaua PERA este un model elegant și modern, cu o tapiserie verde vibrantă, care adaugă o notă de culoare și prospetime în orice cameră. Această canapea ofera suficient spațiu pentru a vă relaxa confortabil, împreună cu familia sau cu prietenii.

O caracteristică interesanta a canapelei PERA este reprezentată de butonii decorativi, care se regăsesc pe suprafața canapelei, creând un aspect sofisticat și elegant. În plus, această canapea vine cu picioare din metal, disponibile într-o varietate de culori, pentru a se potrivi în orice amenajare interioară.

Canapeaua PERA este realizată din materiale de calitate, ceea ce o face rezistentă și durabilă. Este îmbrăcată într-un material textil de calitate superioară, care oferă un confort sporit și o senzație plăcută la atingere. În plus, canapeaua are o structură solidă, care asigură stabilitatea și suportul necesar pentru a vă bucura de momente relaxante.

De asemenea, aceasta poate fi comandata in diferite culori.

În concluzie, canapeaua verde PERA cu butoni și picioare din metal diferite culori este o alegere excelentă pentru oricine dorește să adauge o notă de culoare și stil în locuința lor.

Este un model elegant și durabil, care oferă confort și suport pentru momentele de relaxare și socializare.

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie