MENIU
0
0
Cod: DKR-NBR-HAZAR-380/270

Comoda TV de lux cu panou de perete decorativ Hazar (380/270)

0 opinii 0, 0
PRODUS: NIBERRA In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

9.745 Lei
11.465 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -8%

10.548 Lei
11.465 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

10.892 Lei
11.465 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

11.465 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Comoda TV de lux cu panou de perete decorativ HAZAR este o piesă de mobilier impresionantă, cu un design modern și sofisticat, care poate transforma complet aspectul oricărei încăperi.

Această comodă TV este realizată din furnir și are o finisare de calitate, într-un ton natural, care pune în evidență textura și culoarea lemnului.

Panoul de perete decorativ are o finisare albă, cu efect de riflaj, care reflectă lumina și creează un aspect de lux. În plus, o alta sectiune a panoului are un efect de marmură neagră, care adaugă o notă de mare eleganță și rafinament.

Comoda TV dispune de o structură solidă și robustă, cu o formă rectangulară și o dimensiune generoasă, astfel încât poate susține un televizor mai mare.

Are două sertare spațioase, în care puteți depozita diverse obiecte și accesorii media, cum ar fi telecomanda, cablurile sau alte dispozitive. De asemenea, comoda TV are un raft deschise langa cele 2 sertare, care oferă suficient spațiu pentru a amplasa alte echipamente media sau obiecte decorative.

Dimensiuni: 380X270 cm.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie