MENIU
0
0
Cod: BMT-TV-UNIT-WALL-SET-POINT

Comoda tv cu etajere Point

0 opinii 0, 0
PRODUS: BOMONTI In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -14%

9.460 Lei
11.000 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -7%

10.230 Lei
11.000 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -4%

10.560 Lei
11.000 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

11.000 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Comoda TV Point este o piesă de mobilier modernă și funcțională, cu un design elegant și simplu, potrivită pentru orice decor.

Aceasta dispune de un blat alb și o nuanță de lemn natural pe partea de jos, oferind un aspect cald și confortabil în încăpere.

Comoda este echipată cu etajere, care oferă o soluție practică pentru oranizarea si depozitarea diferitelor obiecte sau a cartilor

Comoda TV Point este realizată din materiale de  calitate, asigurând astfel durabilitatea pe termen lung și ușurința în întreținere.

Blatul alb poate fi curățat ușor cu o cârpă umedă, iar partea de jos din lemn natural poate fi ștearsă cu un șervețel pentru a păstra aspectul deosebit al acesteia.

Această comodă este o alegere excelentă pentru cineva care dorește să își organizeze spațiul de divertisment într-un mod elegant și funcțional.

Este ideală pentru un living modern sau pentru o cameră de divertisment, adăugând un plus de eleganță și confort în încăpere.

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie