MENIU
0
0
Cod: BMT-CONS-LVN-ARCADIA

Comoda (consola tv) Living Arcadia

0 opinii 0, 0
PRODUS: BOMONTI In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

5.131 Lei
6.036 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -7%

5.613 Lei
6.036 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -3%

5.855 Lei
6.036 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

6.036 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Comoda Living Arcadia cu sertare este un corp de mobilier ce poate fi folosit ca si consola pentru televizor, avand o inaltime potrivita pentru a pozitiona ecranul la nivelul ochilor. Aceasta comoda are un design modern si elegant, fiind potrivita pentru amenajarea unui living sau a unei camere de zi.

Carcasa comodei este de culoare antracit, iar fronturile sertarelor sunt de culoare lemn natural, cu santuri decorative. Comoda dispune de sertare incapatoare, care ofera spatiu de depozitare pentru diferite obiecte, precum telecomenzi, manuale sau alte accesorii.

In plus, comoda Living Arcadia este realizata din materiale de calitate fiind o alegere excelenta pentru cei care cauta un corp de mobilier practic si estetic, care sa aduca un plus de functionalitate si eleganta livingului sau camerei de zi.

Dimensiuni consola:

Latime = 217 cm

Adancime = 48 cm

Inaltime = 80 cm

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie