MENIU
0
0
Cod: SFA-BOK-LEILA-100

Etajera curbata aurie cu polite din MDF si sticla, picioare metalice Leila (100x40x140cm)

0 opinii 0, 0
PRODUS: Soffiaks In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

5.329 Lei
6.269 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -8%

5.767 Lei
6.269 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

5.956 Lei
6.269 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

6.269 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Etajera curbata aurie patinata cu polite din MDF si sticla si picioare metalice este o piesă de mobilier cu un design sofisticat și modern, care poate aduce un aer elegant și rafinat în orice cameră.

Forma curbata a etajerei adaugă un element de interes și dinamicitate, în timp ce finisajul aurit patinat îi conferă un aspect vintage și distins. 

Picioarele metalice completează designul și oferă stabilitate și rezistență etajerei. Materialul metalic este finisat cu aceeași nuanță aurie patinată ca și restul piesei, adăugând un element de coerență estetică.

Această etajeră poate fi folosită cu succes în diferite încăperi ale casei, cum ar fi livingul, biroul sau camera de dormit, și poate fi integrată cu ușurință într-o varietate de stiluri de amenajare interioară, de la clasic la contemporan.

Dimensiuni etajera:

Latime = 100 cm

Adancime = 40 cm

Inaltime = 140 cm

Garantie 24 de luni.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie