MENIU
0
0
Cod: NUN-ARM-CHR-ROSERIO

Fotoliu Roserio

0 opinii 0, 0
PRODUS: nunu Concept In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

10 saptamani

Discount -7%

2.767 Lei
2.975 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

8 saptamani

Discount -5%

2.826 Lei
2.975 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

10 saptamani

Discount -3%

2.886 Lei
2.975 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

8 saptamani

 

2.975 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Fotoliul Roserio este un fotoliu cu un design modern si atractiv, care este conceput pentru a fi confortabil si elegant.

Are dimensiunile de aproximativ 70 x 78 x 84 cm si este disponibil in mai multe culori, astfel incat sa se potriveasca cu orice stil de decor.

Designul fotoliului Roserio este asemanator cu un cocon taiat, oferind o pozitie confortabila de sedere si relaxare. Picioarele fotoliului sunt din metal, ceea ce ofera stabilitate si durabilitate. De asemenea, picioarele sunt usor curbate pentru a oferi o pozitie de sedere mai confortabila.

Fotoliul Roserio este acoperit cu o tapiterie moale si confortabila, disponibila in diferite culori si cu diferite imprimeuri T

Spatarul si bratele fotoliului ofera o pozitie ergonomica si confortabila pentru a va relaxa si a va destinde.

In general, acest fotoliu este o piesa de mobilier deosebita, care adauga un plus de stil si personalitate in orice camera in care este plasat.

Este potrivit pentru decorarea interioarelor moderne, fiind perfect pentru a crea un spatiu de relaxare confortabil si elegant.

Fotoliul Roserio este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa adauge un accent de stil si confort in casa sau la birou.

Dimensiuni fotoliu:

Latime 70 cm

Adancime 78 cm

Inaltime 84 cm

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie