MENIU
0
0

Fotoliu BOVISA

Cod: NUN-ARM-CHR-BOVISA
0 opinii 0, 0
PRODUS: nunu Concept In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -15%

2.316 Lei
2.725 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

7 saptamani

Discount -8%

2.507 Lei
2.725 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -3%

2.643 Lei
2.725 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

7 saptamani

 

2.725 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Fotoliul Bovisa este un fotoliu, cu un design contemporan si inderaznet care poate fi comandat in culori variate care se potrivesc perfect cu decorul casei tale. Acesta are o baza si picioare din metal, oferind astfel o stabilitate excelenta si durabilitate.

Scaunul si spatarul sunt separate, oferind o libertate mai mare de miscare si permitand pozitionarea corpului intr-un mod mai confortabil. Materialul de captuseala este de calitate si confortabil, oferind suportul necesar pentru a te relaxa.

Fotoliul Bovisa este disponibil in diferite culori, astfel incat sa se potriveasca perfect cu orice tip de decor si sa se adapteze stilului tau personal. Acesta este potrivit atat pentru o camera de zi, cat si pentru o camera de birou sau de lectura.

Cu un design modern si atractiv, fotoliul Bovisa este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa adauge o piesa de mobilier aparte, confortabila si eleganta in casa lor. Este un fotoliu potrivit pentru persoanele care sunt in cautarea unui design contemporan si modern, care sa se integreze perfect in stilul lor de viata.

Dimensiuni:

Lungime 90 cm

Latime: 66 cm

Inaltime: 100 cm

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie