MENIU
0
0
Cod: NUN-ARM-CHR-SML

Fotoliu Minella SML - Nunu

0 opinii 0, 0
PRODUS: nunu Concept In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -14%

2.430 Lei
2.826 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -7%

2.628 Lei
2.826 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -3%

2.741 Lei
2.826 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

2.826 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Fotoliul Minella SML - Nunu este un fotoliu cu un design foarte modern si atractiv, cu un spatar format din doua bucati separate, picioare din metal, cotiere si sezut confortabile.

Fotoliul este o alegere excelenta pentru a va relaxa in timpul liber sau pentru a crea un spatiu confortabil de sedere in camera de zi sau birou.

Este construit cu un cadru solid, cu o forma eleganta si curata.

Picioarele din metal ofera un suport stabil si durabil, in timp ce cotierele si sezutul confortabil permit o pozitie relaxata de sedere.

Spatarul este format din doua bucati separate ofera sustinere pentru spate si este prevazut cu o forma ergonomic, pentru o pozitie confortabila.

Tapiteria este realizata dintr-un material moale si confortabil. Fotoliul Minella SML - Nunu poate fi utilizat in orice spatiu, fiind perfect atat pentru decorarea interioarelor moderne, cat si pentru cele clasice sau rustice.

Cu dimensiunile sale compacte, acesta poate fi asezat oriunde in casa sau birou si poate fi utilizat pentru a crea un spatiu confortabil si relaxant. In general, acest fotoliu este o piesa de mobilier deosebita, care va adauga un plus de stil si personalitate in orice camera in care este plasat.

Dimensiuni fotoliu:

Latime  75 cm

Lungime 71 cm

Inaltime 82 cm 

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie