MENIU
0
0

Issalon

Issalon Mobilya, fondată în 2008 de Ismail Cenber în Istanbul, a activat în domeniul decorațiunii, proiectării și lucrărilor de arhitectură în mobilier. În anii următori, Issalon Mobilya s-a dezvoltat rapid și a înființat prima sa atelier de producție în Istanbul în 2008, făcându-și astfel intrarea în industria mobilei. În decursul timpului, Issalon Mobilya, care s-a extins și dezvoltat rapid, a înființat Magazinele de Vânzări cu Amănuntul direct de la producător către consumatorul final în 2021. Compania noastră și-a luat numele inspirată de numele fondatorului.


Folosind materiale de primă clasă și o performanță meticuloasă în ceea ce privește meșteșugul, Issalon Mobilya realizează producția de mobilier de calitate durabilă. Accentele țesute manual ale mobilei sunt, de asemenea, realizate impecabil sub acoperișul facilităților noastre de producție. De la începuturile sale în producția de mobilier de lux, compania noastră continuă să producă conform celor mai înalte standarde posibile.


Nu doar în Turcia, ci și la nivel mondial, acordăm prioritate unui proces rapid, fiabil și profesionist în ceea ce privește serviciul post-vânzare. Pe parcursul acestui traseu, care se extinde de la procesul de producție la spațiile de locuit ale clienților noștri, abordăm unicitatea în design, tehnologie și disciplină în producție și o abordare orientată către satisfacție și încredere în înțelegerea noastră comercială.Nu există niciun Producător.

Continuă