MENIU
0
0
Cod: TYM005

Masa Spider (190X90X76)

0 opinii 0, 0
PRODUS: Tartan Design In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -20%

11.200 Lei
14.000 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

12.600 Lei
14.000 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

13.300 Lei
14.000 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

14.000 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Masa Spider este o piesă de mobilier de dimensiuni generoase, cu dimensiunile de 190 cm lungime, 90 cm lățime și 76 cm înălțime. Designul său curat dar interesant include un blat rotunjit la margini, care conferă mesei un aspect estetic plăcut și prietenos.

Blatul mesei Spider este confecționat din stejar masiv, un lemn prețios și durabil, cunoscut pentru frumusețea și rezistența sa.

Textura și nuanțele calde ale stejarului masiv adaugă o notă de eleganță și rafinament, iar calitatea materialului asigură durabilitatea mesei pe termen lung.

Picioarele mesei sunt realizate din carpen masiv, oferind stabilitate și susținere solidă. Carpenul masiv este un lemn durabil și rezistent, ceea ce face ca masa Spider să fie robustă și sigură în utilizare.

Finisajul mesei Spider constă într-un lac mat matasos, care adaugă un aspect sofisticat și elegant. Lacul mat matasos oferă o suprafață netedă și plăcută la atingere, reducând reflexiile neplăcute.

Cu dimensiunile sale generoase și designul atrăgător, masa Spider este potrivită pentru diverse spații, de la sufragerii și săli de mese, până la birouri și zone de întâlnire. Aceasta este ideală pentru mesele în familie, petreceri sau ședințe de lucru. Masa Spider adaugă o notă distinctă de eleganță și rafinament în orice încăpere, devenind punctul central al decorului.

Blat: stejar masiv

Picioare: Carpen masiv

Finisaj: lac mat matase

Dimensiuni: 190 cm lungime,  90 cm latime,  76 cm inaltime

Greutate: 50 kg

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie