MENIU
0
0
Cod: DKR-RFL-MILANO-SIBULU-WALL

Panou decorativ 3D riflaj asimetric Milano Reflext cu oglinda pentru perete 61cm x 280cm = 1.71 m²

0 opinii 0, 0
PRODUS: Decoray In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

6 saptamani

Discount -5%

608 Lei
640 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

4 saptamani

 

640 Lei
 
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

6 saptamani

 

640 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Panoul decorativ 3D riflaj asimetric Milano Reflext cu oglindă pentru perete este o piesă extraordinară pentru a adăuga un element de design unic și modern în spațiul tău. Cu dimensiunile de 61 cm x 280 cm și acoperind o suprafață totală de 1.71 metri pătrați, acesta aduce un impact vizual puternic și stil în orice încăpere.

Designul panoului este caracterizat de un riflaj asimetric, care creează o senzație dinamică și atrăgătoare.

Formele și texturile reliefate adaugă adâncime și dimensiune panoului.

O caracteristică distinctivă a acestui panou decorativ este oglinda integrată. Oglinda adaugă un element funcțional și practic, permițându-ți să verifici înfățișarea înainte de a pleca sau să amplifici lumina în cameră, creând o iluzie de spațiu mai mare și luminozitate.

Dimensiunile panoului permit o integrare ușoară în diferite spații, cum ar fi living, dormitor, hol sau chiar spații comerciale, adăugând un element sofisticat și contemporan. Panoul poate fi utilizat ca punct focal al camerei sau în combinație cu alte decorațiuni pentru a crea un stil personalizat și eclectic.

Montajul acestui panou decorativ este simplu și facil de realizat. Poți instala panoul cu ușurință pe peretele dorit, adăugând rapid o notă de eleganță și stil în spațiul tău.

Panoul decorativ 3D riflaj asimetric Milano Reflext cu oglindă pentru perete în dimensiunea de 61 cm x 280 cm (1.71 metri pătrați) este alegerea perfectă pentru a transforma rapid și ușor un perete într-o operă de artă contemporană.

Cu designul său inovator, funcționalitatea și impactul vizual puternic, acest panou adaugă un element distinctiv și modern în orice locuință sau sbirou, restaurant, bar, club, bistro sau hotel.

Pret pe bucata

Dimensiuni panou Milano Reflect: 61cm x 280cm

Comanda minima de 5 panouri

 

 

Variante culori
Panou decorativ 3D riflaj asimetric Milano Reflext cu oglinda pentru  perete 61cm x 280cm = 1.71 m²
Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie