MENIU
0
0

Panou decorativ cu aspect piatra pentru decorarea peretilor Doha 125cm x 200cm = 2.5m²

Cod: DKR-STONE-SMPL-WALL
0 opinii 0, 0
PRODUS: Decoray In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

6 saptamani

Discount -5%

570 Lei
600 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

4 saptamani

 

600 Lei
 
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

6 saptamani

 

600 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Panoul decorativ cu aspect piatră subtire DOHA este o alegere excelentă pentru a adăuga un element deosebit de design și textură în spațiul tău, fie că este vorba de locuință sau de birou.

Având dimensiunile de 125 cm x 200 cm și acoperind o suprafață totală de 2.5 metri pătrați, acesta oferă o prezență impresionantă pe perete.

Designul panoului imită aspectul natural al pietrei, cu detalii realiste și texturi reliefate creand impresia de piatra naturala, si adaugand un plus de eleganță și rafinament în orice încăpere.

Panoul este fabricat dintr-un material rezistent, care imită cu succes aspectul pietrei, dar cu o greutate mult mai mica si o instalare mai facila.

Acest lucru îl face ușor de manipulat și de montat pe perete, fiind o soluție practică pentru decorarea interioară.

Datorită dimensiunilor generoase ale panoului, acesta poate fi utilizat ca un punct focal central într-o cameră sau poate fi integrat într-un ansamblu mai amplu de decorațiuni și mobilier.

Poate fi amplasat în living, hol, dormitor sau chiar în spații comerciale, aducând un aer sofisticat și modern.

Panoul decorativ cu aspect piatră pentru decorarea peretilor este un element versatil, care poate fi adaptat stilului și preferințelor tale.

Poți alege să-l folosești ca atare, pentru un efect minimalist și modern, sau îl poți combina cu alte elemente decorative pentru a crea un spațiu eclectic și personalizat.

Indiferent de cum decizi să-l utilizezi, acest panou decorativ adaugă profunzime, textură și un aspect natural în interiorul tău. Este o opțiune excelentă pentru a aduce în casa ta farmecul pietrei, fără a implica lucrări complicate și costisitoare de construcție.

Panoul decorativ cu aspect piatră pentru decorarea peretilor în dimensiunea de 125 cm x 200 cm (2.5 metri pătrați) este soluția ideală pentru a transforma rapida și ușor orice spațiu într-un mediu elegant și impresionant, într-un mod durabil și accesibil. 

Poate fi folosit ind decorarea barurilor, restaurantelor, locuintelor, hotelurilor, magazinelor, etc., dar si chiar pe usi sau pe mobilier!

Dimensiuni: 125 / 200 cm pentru 1 panou

Comanda minima 5 panouri

Se poate comanda vopsit in orice culoare RAL pentru comenzi minime de 40 de panouri. 

Se poate aplica vopsea lavabila cu pistol sau aparat de vopsit.

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie