MENIU
0
0
Cod: RNS-1-BF-26-L

Pat tapitat cu saltea (cu topper inclus) si lazi de depozitare 160X200 REAL NATURA SET - GRI

0 opinii 0, 0
In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
4.960 Lei

Opţiuni disponibile

Cantitate:
Descriere

Patul rabatabil tapitat REAL NATURA SET este un pat cu un design armonios si placut inspirat din natura, care ofera utilizatorilor sai un confort deosebit, dar si un somn reconfortant.

Toate detalile patului (ergonomie, materiale folosite, nunanta tapiterie, mecanismul de deschidere) sunt special gandite pentru a face cat mai placuta utilizarea zilnica sau ocazionala a acestuia.

Patul are 2 lazi rabatabile individual (care se deshid pe baza de pistoane cu gaz ) pentru depozitarea pilotei, a pernelor, a paturii sau a plapumei.

In plus, un avantaj major il constituie si faptul ca patul are picioare de sustinere, lasand aerul sa circule pe sub acesta, evitandu-se astfel formarea mucegaiului.

Setul contine: pat tapitat REAL NATURA + tablie tapitata pat REAL NATURA + saltea tapitata cu suprasaltea integrata, nedetasabila (topper integrat).

Salteaua tapitata are un sistem de arcuri duble si este  fabricata din materiale de foarta buna calitate .

Aceasta are suprasaltea integrata(topper) si este fabricata din mai multe straturi printre care: burete cu densitate ridicata, sistem de arcuri duble impachetate, burete hiper moale si fibra siliconizata.

Patul are lazi de depozitare, acestea deschizandu-se prin intermediul pistoanelor cu gaz.

TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI!

In Bucuresti si in judetul Ilfov se poate asigura montaj contra cost.

Garantie 24 de luni.

 

 

 

Despre transport si montaj

La transportul in Bucuresti si in judetul Ilfov se asigura si manipularea, piesa de mobilier fiind adusa pana la usa clientului.

De asemenea, va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe scara blocului dumneavoastra permite ca produsul comandat sa poata fi transportat pana la usa dumneavoastra

Transportul in tara este asigurat prin colaboratorii nostri, dar nu este asigurata manipularea.

Pentru ca transportul se face doar de catre sofer, iti recomandam sa apelezi la persoane care sa te ajute la transportul coletelor pana in interiorul locuintei.

Acest produs necesita montaj.

Contra cost avem serviciul de montaj in Bucuresti si in judetul Ilfov.


Informatii suplimentare
Setul Include Setul conține : Cadru Pat tapitat REAL NATURA + tablie tapitata pat REAL NATURA + saltea tapitata
Saltea Saltea cu arcuri impachetate (pocket) Inaltime (grosime saltea) = 26 cm Inaltime totala cadru pat si saltea = 60 cm
Material: Textile
Culoare: GRI

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie