MENIU
0
0
Cod: DEF-BF-27-L

Pat tapitat cu saltea inclusa DEFNE SET - GRI - 160X200

0 opinii 0, 0
PRODUS: DeNovo In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
6.297 Lei

Opţiuni disponibile

Cantitate:
Descriere

Acest pat este expus in showroom. 

Patul dublu DEFNE SET este un pat cu un design avangardist si modern.

Detalile de design, ergonomie, de finisare ale patului sunt gandite in asa fel incat impreuna cu materialele folosite si asamblarea riguroasa sa faca cat mai placuta utilizarea zilnica sau ocazionala a acestuia.

Patul are 2 lazi rabatabile individual (care se deshid pe baza de pistoane cu gaz ) pentru depozitarea pilotei, a pernelor, a paturii sau a plapumei.

De asemenea, patul avand picioare aerul poate sa circule pe sub acesta, evitandu-se astfel formarea umiditatii si a mucegaiului sub el..

Setul contine:  cadru pat tapitat DEFNE + tablie tapitata DEFNE + saltea tapitata. Salteaua tapitata are un sistem de arcuri duble si este  fabricata din materiale de foarta buna calitate.

Aceasta are suprasaltea integrata si este fabricata din mai multe straturi printre care: burete cu densitate ridicata, sistem de arcuri duble impachetate, burete hiper moale si fibra siliconizata.

In Bucuresti si in judetul Ilfov se poate asigura montaj contra cost.

 

 

 

Informatii suplimentare
Setul Include Setul conține : Cadru Pat tapitat DEFNE + tablie tapitata pat DEFNE + saltea tapitata
Saltea Saltea cu arcuri impachetate (pocket) Inaltime (grosime saltea) = 32 cm Inaltime totala cadru pat si saltea = 70 cm
Material: Textile
Culoare: GRI
Dimensiuni pachete: 0x0x0 cm, 0 kg

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie