MENIU
0
0
Cod: STSFS 1-KETEN A MAVI- 258-27

Pat tapitat cu saltea (cu topper inclus) si lazi de depozitare 160X200 STRESS FREE SET ALBASTRU

0 opinii 0, 0
PRODUS: DeNovo In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
5.950 Lei 4.850 Lei -18%

Opţiuni disponibile

Cantitate:
Descriere

Patul tapitat STRESS FREE SET este un pat foarte confortabil, cu un design placut. Patul va ofera un somn odihnitor pe toata durata perioadei de odihna.

Detalile patului (de la ergonomie, la materialele folosite si pana la mecanismul de deschidere) sunt in asa fel gandite pentru a face utilizarea zilnica cat mai placuta.

Patul are 2 lazi rabatabile individual (care se deshid pe baza de pistoane cu gaz ) pentru depozitarea pilotei, a pernelor, a paturii sau a plapumei.

Un alt avantaj al acestuia il constituie si faptul ca patul are picioare de sustinere, lasand aerul sa circule pe sub acesta, evitandu-se astfel formarea mucegaiului sub acesta.

Setul contine: pat tapitat STRESS FREE + tablie tapitata STRESS FREE + saltea tapitata cu suprasaltea integrata (topper).

Salteaua tapitata are un sistem de arcuri duble si este  fabricata din materiale de foarta buna calitate .

Aceasta are suprasaltea integrata (topper integrat) si este fabricata din mai multe straturi printre care: burete cu densitate ridicata, sistem de arcuri duble impachetate, burete hiper moale si fibra siliconizata.

In Bucuresti si in judetul Ilfov se poate asigura montaj contra cost.

 

 

 

Informatii suplimentare
Setul Include Setul conține : Cadru Pat tapitat STRESS FREE + tablie tapitata pat STRESS FREE + saltea tapitata STRESS FREE
Saltea Saltea cu arcuri impachetate (pocket) Inaltime (grosime saltea) = 26 cm Inaltime totala cadru pat si saltea = 60 cm
Material: Textile
Culoare: albastru

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie