MENIU
0
0
Cod: HER-S-bf-26-L

Pat tapitat cu saltea ( cu tpopper inclus) si lazi de depozitare160x200 HERMES SET - GRI

0 opinii 0, 0
PRODUS: DeNovo In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
6.500 Lei 5.300 Lei -18%

Opţiuni disponibile

Cantitate:
Descriere

Patul dublu HERMES SET este un pat foarte elegant, cu un design clasic si atemporal care ofera un confort deosebit, datorita saltelei premium tapitate.

Toate detalile patului de la design la ergonomie si la materialele folosite sunt imbinate si asamblate in asa fel incat sa faca cat mai placuta utilizarea zilnica sau ocazionala.

In plus, dimensiunile generoase ale saltelei de 160X200 il fac potrivit pentru orice fel de utilizatori, indiferent de inaltime sau de greutate.

De asemenea, patul avand picioare aerul poate sa circule pe sub acesta, evitandu-se astfel formarea umiditatii si a mucegaiului sub el.

Patul are 2 lazi rabatabile individual (care se deshid pe baza de pistoane cu gaz ) pentru depozitarea pilotei, a pernelor, a paturii sau a plapumei.

Setul HERMES SET contine: cadru pat tapitat HERMES + tablie tapitata HERMES + saltea tapitata cu suprasaltea integrata (topper integrat)

Salteaua tapitata are un sistem de arcuri duble si este  fabricata din materiale de foarta buna calitate .

Aceasta are suprasaltea integrata si este fabricata din mai multe straturi printre care: burete cu densitate ridicata, sistem de arcuri duble impachetate, burete hiper moale si fibra siliconizata.

Patul are lazi de depozitare care se deschid cu pistoane cu gaz.

TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI!

In Bucuresti si in judetul Ilfov se poate asigura montaj contra cost.

Garantie 24 de luni.

 

Despre transport si montaj

La transportul in Bucuresti si in judetul Ilfov se asigura si manipularea, piesa de mobilier fiind adusa pana la usa clientului.

De asemenea, va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe scara blocului dumneavoastra permite ca produsul comandat sa poata fi transportat pana la usa dumneavoastra

Transportul in tara este asigurat prin colaboratorii nostri, dar nu este asigurata manipularea.

Pentru ca transportul se face doar de catre sofer, iti recomandam sa apelezi la persoane care sa te ajute la transportul coletelor pana in interiorul locuintei.

Acest produs necesita montaj.

Contra cost avem serviciul de montaj in Bucuresti si in judetul Ilfov.


Informatii suplimentare
Setul Include Setul conține : Cadru Pat tapitat HERMES SET + tablie tapitata pat HERMES + saltea tapitata
Saltea Saltea cu arcuri impachetate (pocket) Inaltime (grosime saltea) = 32 cm Inaltime totala cadru pat si saltea = 70 cm
Material: Textile
Culoare: GRI
Nr. pachete: 1
Dimensiuni pachete: 0x0x0 cm, 0 kg

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie