MENIU
0
0
Cod: HMZ-SOF-SET-PERA

Set 2 canapele de 3 locuri si fotoliu PERA

0 opinii 0, 0
PRODUS: Homelizz In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -15%

14.414 Lei
16.958 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

15.262 Lei
16.958 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -5%

16.110 Lei
16.958 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

16.958 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Setul compus din 2 canapele pera este special conceput pentru persoanele care au locuinte generoase sau pentru antreprenorii care detin hoteluri, pensiuni, localuri, baruri si restaurante.

Canapeaua PERA este un model elegant și modern, care adaugă o notă de culoare și prospetime în orice cameră. Această canapea ofera suficient spațiu pentru a vă relaxa confortabil, împreună cu familia sau cu prietenii.

O caracteristică interesanta a canapelei PERA este reprezentată de butonii decorativi, care se regăsesc pe suprafața canapelei, creând un aspect sofisticat și elegant. În plus, această canapea vine cu picioare din metal, disponibile într-o varietate de culori, pentru a se potrivi în orice amenajare interioară.

Canapeaua PERA este realizată din materiale de calitate, ceea ce o face rezistentă și durabilă. Este îmbrăcată într-un material textil de calitate superioară, care oferă un confort sporit și o senzație plăcută la atingere. În plus, canapeaua are o structură solidă, care asigură stabilitatea și suportul necesar pentru a vă bucura de momente relaxante.

De asemenea, aceasta poate fi comandata in diferite culori.

Pentru a va alege culoarea preferata va rugam sa ne contactati.

Este un model elegant și durabil, care oferă confort și suport pentru momentele de relaxare și socializare.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie