MENIU
0
0

Set dormitor VENEDIK cu pat, noptiere, dulap, comoda - nuc si crem MDF

Cod: ARL-V100-VENEDIK-SET
0 opinii 0, 0
PRODUS: ArLife In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%
AVANS 30%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -30%

12.425 Lei
17.750 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -20%

14.200 Lei
17.750 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -10%

15.975 Lei
17.750 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

12 saptamani

 

17.750 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Setul dormitor VENEDIK reprezintă o alegere remarcabilă pentru cei care caută să îmbine eleganța și funcționalitatea în spațiul lor de odihnă. Cu un design modern și contemporan, acest set aduce o notă de rafinament și stil în dormitor. Iată o descriere detaliată a fiecărui element:

- Patul: Patul din setul VENEDIK este punctul central al dormitorului, oferind confort și eleganță. Construit din MDF de înaltă calitate, în nuanțe de nuc și crem, acesta îmbină aspectul natural al lemnului cu modernitatea culorilor contemporane. Marginile rotunjite adaugă un aspect plăcut și prietenos, în timp ce dimensiunea sa generoasă asigură un somn odihnitor.

- Noptierele: Setul este completat de două noptiere practice, care completează perfect patul. Noptierele sunt realizate din același material de înaltă calitate și au un design simplu, dar elegant. Ușile noptierelor sunt decorate cu modele subtile de santuri, adăugând un element decorativ interesant.

- Dulapul: Cu un dulap spațios, acest set oferă suficient spațiu de depozitare pentru haine și alte obiecte personale. Dulapul este construit în același stil ca și celelalte piese, cu margini rotunjite și o combinație de nuc și crem pentru a se potrivi perfect întregului ansamblu.

- Comoda: Comoda este o piesă funcțională și elegantă, care completează setul. Cu sertare generoase și o suprafață spațioasă, comoda oferă loc suficient pentru a organiza haine, lenjerie de pat și alte accesorii.

- Design și finisaje: Setul VENEDIK se remarcă prin designul său modern și contemporan, cu margini rotunjite și detalii subtile. Finisajele de înaltă calitate și atenția la detalii conferă fiecărei piese un aspect sofisticat și rafinat.

Setul dormitor VENEDIK este o alegere excelentă pentru cei care caută să aducă o notă de eleganță și stil în dormitorul lor.

Cu materiale de înaltă calitate, funcționalitate excelentă și un design atrăgător, acest set este o investiție pe termen lung în confortul și frumusețea spațiului dumneavoastră de odihnă.

 

Materiale MDF vopsit și PAL.

Este foarte bine compartimentat cu sertarele polivalente și dimensiuni generoase, avand si un design contemporan, foarte cautat. 

Culori: nuc, crem închis.

Tesatura patului este din piele ecologica. 

- Dimensiuni Dulap:

latime: 300 cm

inaltime: 221 cm

adancime: 73 cm

- Dimensiuni Comoda:

Latime: 144 cm

Inaltime: 188 cm

adancime: 46 cm

- Dimensiuni Pat:

Latime: 215 cm

Inaltime: 131 cm

Adancime: 224 cm

- Dimensiuni Noptiera:

Latime: 72 cm

Inaltime: 48 cm

Adancime: 46 cm

 

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie