MENIU
0
0

TARIK CHAIR

0 de ani de experiență, Tarık Chair a devenit una dintre mărcile acceptate și căutate din industria scaunelor, transformând calitatea într-un slogan.


Tarık Chair a obținut un mare succes în creștere și consolidare în fiecare zi. Cu viziunea și înțelegerea experienței și calității, Tarık Chair continuă să contribuie la industrie de scaune, aducand calitate si diversitate.

Firma, înființată în 2007 sub numele de Tarık Chair, cu obiectivul de a-și extinde atelierul de producție de mobilier din lemn de la 100 de metri pătrați, deține în prezent o instalație integrată cu o suprafață închisă de 4500 de metri pătrați și o suprafață deschisă de 2500 de metri pătrați, echipată cu utilaje tehnologice moderne pentru producția de lemn, vopsire, cusături, tapițerie, unități de cercetare-dezvoltare și linii de producție compatibile cu tehnologia modernă. Firma utilizează bușteni achiziționați prin licitație de la Direcția Silvică a Turciei pentru a transforma în scaune și a le oferi clienților săi.


Sub marca înregistrată Tarık Chair, avem ca scop să oferim servicii de calitate care depășesc standardele actuale clienților noștri valoroși, care sunt lideri în industria mobilierului din Turcia. Suntem bucuroși să aducem plus-valoare țării noastre și prin exporturile pe care le realizăm. Obiectivul nostru ca firmă este să transformăm profitul în investiții și să continuăm să oferim servicii în țara noastră cu integritate, onestitate și respect față de drepturile omului și mediul înconjurător.


Tarık Chair este o firmă care operează fără probleme, continuând să avanseze în propriile sale obiective prin oferirea de soluții de aprovizionare, proiectare și modele care răspund nevoilor clienților săi în piața scaunelor, atât pe plan intern, cât și internațional.


Cu filozofia de a adopta calitatea și orientarea către client, Tarık Chair, cu echipa sa tânără și dinamică, rămâne întotdeauna inovatoare în industrie, ridicând standardele și menținând satisfacția în muncă și clienți la nivel înalt, oferind soluții diferite și durabile. Continuăm să fim o companie de încredere.

Nu există niciun Producător.

Continuă