MENIU
0
0
Cod: LRX-PUF-CHR-173

Taburet puf alb si negru 5,8 kg 40/40/44cm

0 opinii 0, 0
PRODUS: Larex In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -20%

636 Lei
795 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

4 saptamani

Discount -9%

723 Lei
795 Lei
ADAUGA IN COS
Descriere

Taburetul puf tapitat are un design modern si atragator, fiind tapitat cu un material cu imprimeu alb si negru, care se imbina perfect cu picioarele din lemn vopsit negru.

Acesta este acoperit cu un material textil de calitate, pentru a oferi un confort maxim si o durabilitate excelenta. Tapiteria alb si negru adauga un element decorativ si modern la designul taburetului.

Picioarele din lemn sunt vopsite in negru, pentru a se potrivi perfect cu tapiteria si pentru a adauga un element de eleganta si rafinament la designul taburetului. Acestea sunt proiectate pentru a oferi stabilitate si durabilitate, astfel incat taburetul sa poata fi utilizat cu incredere.

Taburetul puf tapitat este perfect pentru a fi folosit ca si loc de sedere suplimentar in orice camera, precum dormitorul sau livingul.

De asemenea, poate fi folosit si ca element decorativ pentru a adauga un accent modern si elegant la orice design interior. Fiind de dimensiuni reduse, acesta poate fi usor mutat si plasat in diferite zone ale camerei, in functie de nevoi.

Dimensiuni: 40 cm lungime, 40 cm latime si 44 cm inaltime si o greutate de 5.8 kg

Garantie 24 de luni.

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie