MENIU
0
0
Cod: SRD-TV-UNIT-MOZART

Unitate TV Mozart 220cm/ 50cm/ 55cm inaltime

0 opinii 0, 0
PRODUS: Sardunya In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%
AVANS 30%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -10%

8.606 Lei
9.563 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

5 saptamani

Discount -7%

8.893 Lei
9.563 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -7%

8.893 Lei
9.563 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

5 saptamani

Discount -5%

9.084 Lei
9.563 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

9.084 Lei
9.563 Lei
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Unitatea TV Mozart este o comoda moderna si cu un design aparte, ideală pentru a completa aspectul modern al livingului dvs.

Aceasta are dimensiunile de 220cm/50cm/55cm înălțime, oferind suficient spațiu pentru a acomoda televizorul și alte dispozitive media.

Este construită dintr-o combinație de materiale de calitate, inclusiv MDF vopsit în nuc și MDF vopsit în antracit, oferind un aspect distinct și rafinat.

Oglinda integrată adaugă un element de strălucire și adâncime în designul unității, conferind un aspect modern și sofisticat.

Picioarele metalice oferă stabilitate și durabilitate, adăugând totodată un contrast plăcut cu suprafețele mate ale unității TV.

Colțurile rotunjite adaugă un plus de siguranță și rafinament, evitând colțurile aspre și accentuând designul minimalist al piesei.

Unitatea TV Mozart are un design minimalist, cu linii curate și simetrice, oferind o estetică modernă și aerisită în livingul dvs. Aceasta dispune de spații de depozitare bine organizate, cu rafturi și sertare, pentru a vă permite să păstrați în ordine și accesibile toate echipamentele media și obiectele personale.

Cu dimensiunile sale generoase, unitatea TV Mozart poate găzdui televizorul dvs. și oferă suficient spațiu pentru a dispune boxele, consolele de jocuri sau alte accesorii media. Designul său funcțional și estetic face din această unitate TV o alegere foarte inspirata pentru orice living modern.

Dimensiuni: 220cm/ 50cm/ 55cm inaltime

Materiale:  Material MDF vopsit nuc + MDF vopsit antracit + oglinda

Picioarele sunt metalice

Culorile sunt standard si nu se pot schimba

 

 

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie