MENIU
0
0
Cod: BMT-TV-UNIT-WALL-SET-PICASSO

Unitate de perete cu biblioteci pentru TV - Picasso

0 opinii 0, 0
PRODUS: BOMONTI In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

14.841 Lei
17.460 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -6%

16.412 Lei
17.460 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -4%

16.762 Lei
17.460 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

17.460 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Comoda de perete pentru TV PICASSO cu biblioteca este un ansamblu format din trei module, toate cu o inaltime de 180 cm, care se potrivesc perfect intr-un living modern si elegant.

Setul este disponibil in culoarea antracit pentru comoda cu sertare si culoarea lemnului pentru peretele pentru TV si biblioteca, cu usi din sticla cu rame negre, oferind un aspect sofisticat si deosebit.

Modulul A, care se afla in mijloc, are dimensiunile de 180 cm latime, ceea ce il face potrivit pentru a sustine un televizor mare sau pentru a fi utilizat ca un raft deschis pentru afisarea obiectelor decorative.

In plus, acest modul dispune de spatii de depozitare in partea de jos, sub forma de sertare, care ofera suficient spatiu pentru a pastra in ordine obiectele personale sau obiectele media.

Modulul B, situat in partea dreapta, are dimensiunile de 100 cm lungime si poate fi utilizat pentru a amplasa alte obiecte media, cum ar fi un player de DVD sau un sistem audio, sau poate fi folosit ca si raft pentru afisarea de obiecte decorative.

Modulul C, care se afla in partea stanga, are dimensiunile de 75 cm lungime si dispune de o biblioteca cu usi din sticla cu rame negre. Aceasta zona de depozitare poate fi utilizata pentru a pastra carti, obiecte decorative sau alte obiecte personale.

Comoda de perete pentru TV cu biblioteca este formata din 3 module, toate cu inaltimea de 180 cm.

Modulul A este cel din mijloc si are dimensiunile:      180 cm latime 

Modulul B este cel din dreapta si are dimensiunile:  100 cm lungime

Modulul C este cel din stanga si are dimensiunile:    75 cm lungime

Adancimea maxima este de 48 cm 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie