MENIU
0
0
Cod: DKR-NBR-ALFA-350/210

Unitate de perete cu semineu decorativ Alfa 350/210 cm

0 opinii 0, 0
PRODUS: NIBERRA In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

12.474 Lei
14.675 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -8%

13.501 Lei
14.675 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

13.941 Lei
14.675 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

14.675 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Unitatea de perete cu semineu decorativ ALFA este un obiect de mobilier care are dimensiuni generoase de 350X210 cm.

Aceasta este compusa din mai multe parti, inclusiv un panou lateral dreapta furnir cu model romb, un panou central decorativ cu riflaj de culoare neagra si un semineu decorativ.

In plus, unitatea are o biblioteca amplasata pe partea stanga, care este incadrata de o rama laterala aurie.

Panoul lateral dreapta este realizat din furnir si are un model romb, care poate fi observat la nivelul texturii materialului. Acesta are o forma dreptunghiulara si este proiectat sa fie fixat pe perete, in imediata apropiere a unitatii principale.

Panoul central este decorativ si are un aspect elegant, cu o textura de riflaj de culoare neagra.  Designul sau modern si sofisticat poate adauga un plus de eleganta si stil oricarui interior.

Semineul decorativ este realizat intr-un stil modern, cu elemente decorative deosebite. Este amplasat in partea de jos a unitatii si poate fi utilizat pentru a crea o atmosfera calda si primitoare intr-o camera. 

Biblioteca din partea stanga a unitatii are o rama laterala aurie, care adauga un plus de eleganta si rafinament. Aceasta este compusa din mai multe rafturi, oferind suficient spatiu de depozitare pentru carti, documente si alte obiecte decorative.

Unitatea de perete cu semineu decorativ Alfa este o alegere ideala pentru oricine doreste sa adauge un plus de stil si eleganta unei camere. Designul sau modern si functionalitatea sa fac din aceasta o alegere perfecta pentru orice interior contemporan.

Dimensiuni:

Lungime = 350  cm

Inaltime =  210 cm

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie