MENIU
0
0
Cod: DKR-NBR-LOTUS-350/210

Unitate de perete cu semineu decorativ Lotus 350/210 cm

0 opinii 0, 0
PRODUS: NIBERRA In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

11.549 Lei
13.588 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -8%

12.501 Lei
13.588 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

12.908 Lei
13.588 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

13.588 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Unitatea de perete cu semineu decorativ Lotus este un obiect de design modern și elegant, ideal pentru orice living sau cameră de divertisment.

Dimensiunile sale sunt de 350/210 cm și este formată dintr-un panou central cu efect de marmură neagră, care reprezintă suportul semineului decorativ.

Pe partea stângă a panoului central se află o etajeră cu finisaj aurit, care oferă un spațiu de depozitare suplimentar pentru obiecte decorative sau personale.

Pe partea dreaptă a panoului central se află un panou lateral din riflaj negru, care completează designul modern și rafinat al unității de perete. Acest panou se potrivește perfect cu semineul decorativ și oferă un contrast atrăgător între finisajele de marmură neagră și riflaj negru.

Semineul decorativ integrat în unitatea de perete.

Unitatea de perete cu semineu decorativ Lotus este realizată din materiale de calitate va adăuga o notă de eleganță și stil încăperii, oferind un spațiu confortabil și primitoare pentru petrecerea timpului alături de familie și prieteni.

Dimensiuni:

Lungime = 350 cm

Inaltime = 210 cm 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie