MENIU
0
0
Cod: DKR-NBR-NOVA-350/210

Unitate de perete cu semineu decorativ Nova 350/210 cm

0 opinii 0, 0
PRODUS: NIBERRA In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

10.115 Lei
11.900 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -8%

10.948 Lei
11.900 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -4%

11.424 Lei
11.900 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

11.900 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Unitatea de perete cu semineu decorativ Nova este o piesă de mobilier elegantă și modernă, care îmbină funcționalitatea cu estetica.

Are o lungime impresionantă de 350 cm și o înălțime de 210 cm, ceea ce o face să fie un punct central de atracție în orice cameră în care este amplasată.

Partea stângă a unității contine o etajeră aurită, care oferă suficient spațiu pentru amplasarea obiectelor decorative, precum rame foto, vaze sau cărți si alte obiecte de decor.

Această etajeră adaugă ,,un strop'' de lux și eleganță.

Partea centrală a unității are un aspect de marmură mată neagră, care-i conferă un aspect elegant și sofisticat întregii piese de mobilier.

Această zonă este destinată amplasării semineului decorativ. Semineul adaugă o notă de romantism și căldură în orice încăpere.

Partea dreaptă a unității este dotată cu un panou riflaj auriu, care oferă o notă de contrast și de textură întregii piese de mobilier. Acest panou este finisat cu o vopsea aurie, care adaugă o notă de strălucire și de rafinament.

În ansamblu, unitatea de perete cu semineu decorativ Nova este o piesă de mobilier sofisticată, care adaugă un plus de eleganța camerei tale sau spatiului unde este amplasat.

Dimensiuni:

Lungime = 350 cm 

Inaltime =   210 cm 

Garantie 24 de luni.

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie