MENIU
0
0
Cod: ADK-SFA-2SE-SLICE

Canapea 2 Locuri Slice

0 opinii 0, 0
PRODUS: 3ARDEKO In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -25%

3.460 Lei
4.613 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -15%

3.921 Lei
4.613 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -3%

4.475 Lei
4.613 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

4.613 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua cu 2 locuri SLICE este o piesă de mobilier modernă și versatilă, potrivită pentru orice casă, în special pentru camera copilului sau a adolescentului.

Cu dimensiunile sale compacte de 170 x 95 x 80 cm, această canapea este suficient de mică pentru a se potrivi în orice cameră, dar totuși suficient de mare pentru a oferi spațiu confortabil pentru două persoane.

Designul său simplu dar elegant o face potrivită pentru o varietate de stiluri de interior, de la modern la clasic.

În plus, această canapea poate fi comandata in mai multe culori, permițându-vă să o personalizați în funcție de preferințele dvs. sau de decorul camerei.

Canapeaua cu 2 locuri SLICE este, de asemenea, foarte confortabilă, cu perne moi și bine căptușite, oferind un loc confortabil pentru a sta și a te relaxa.

Datorită dimensiunilor sale reduse, poate fi ușor mutată și reamplasată în funcție de nevoile dvs. Aceasta este o alegere excelentă pentru oricine caută o canapea practică, modernă și confortabilă pentru camera copilului sau a adolescentului lor.

Dimensiuni: 170 x 95 x 80 cm

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie