MENIU
0
0
Cod: PREMIUM 3'LÜ KANEPE

Canapea 3 locuri PREMIUM 3 SEATER (245X100X70)

0 opinii 0, 0
PRODUS: Lavita home In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -16%

5.937 Lei
7.068 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

6.361 Lei
7.068 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

6.715 Lei
7.068 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

7.068 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua premium 3 locuri PREMIUM 3 SEATER(245X100X70) este o piesă de mobilier elegantă și rafinată, creată pentru a aduce o notă de lux și eleganță în orice încăpere.
Aceasta are o dimensiune generoasă, având o lungime de 245 de cm, o adâncime de 100 de cm și o înălțime de 70 de cm, oferind suficient spațiu pentru a se așeza confortabil trei persoane.
Unul dintre elementele distincte ale acestei canapele sunt lateralele cu inserții aurii.
Aceste inserții aurii adaugă un accent sofisticat și luxos designului canapelei, atrăgând imediat privirile și conferind o notă de opulență.
Ele sunt amplasate strategic pentru a evidenția liniile și contururile canapelei, contribuind la aspectul său pretentios și deosebit.
Picioarele canapelei sunt, de asemenea, aurii, ceea ce completează perfect aspectul general al piesei de mobilier. Aceste picioare aurii nu doar susțin canapeaua în mod stabil, dar adaugă și un detaliu vizual plăcut, conferind o notă de eleganță suplimentară.
Designul canapelei premium 3 locuri PREMIUM 3 SEATER(245X100X70) este unul pretentios și sofisticat, combinând linii curate și elegante cu detalii luxoase. Forma și proporțiile sunt atent conturate, oferind o estetică plăcută și echilibrată.
Canapeaua este confecționată din materiale de înaltă calitate, asigurând un confort excelent și o durabilitate pe termen lung.
Această canapea premium 3 locuri este perfectă pentru a crea o atmosferă de lux și rafinament în livingul sau sala de zi a locuinței tale. Poți combina această canapea cu alte piese de mobilier cu inserții aurii sau în culori neutre, pentru a obține un decor armonios și elegant.
Tip țesătură: satin
Schelet: lemn de carpen
Picior: metal
Dimensiuni:
Inaltime: 70 cm
Lungime: 245 cm
Adâncime: 100 cm
Sezut: 65 cm
Dimensiune cotiera: 20 cm
Inaltime picior: 12 cm

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie