MENIU
0
0
Cod: ROYAL LUX 3'LÜ KANEPE

Canapea 3 locuri - ROYAL LUX(245X95X75)

0 opinii 0, 0
PRODUS: Lavita home In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -20%

5.976 Lei
7.470 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

6.723 Lei
7.470 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -5%

7.097 Lei
7.470 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

7.470 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua ROYAL LUX de 3 locuri este un obiect de mobilier elegant și luxos care va adăuga o notă regală în orice încăpere.

Această canapea impresionează prin designul său sofisticat și materialele de înaltă calitate utilizate în construcția sa.

Spatele canapelei este decorat cu un model de catifea, oferind un aspect luxuriant și plin de eleganță. Modelul de catifea adaugă o textură moale și plăcută canapelei, sporind senzația de confort și rafinament.

Structura canapelei este realizată din MDF debitat CNC, care oferă rezistență și stabilitate. Această tehnică de debitare asigură o precizie exactă în formarea pieselor de mobilier, rezultand o construcție solidă și durabilă.

Materialul metalic adaugă un aspect modern și contemporan, contrabalansând perfect eleganța materialului textil sau a catifelei și a altor elemente decorative.

Textilul folosit pentru tapiseria canapelei este de calitate, conferind o senzație plăcută la atingere și fiind rezistent în timp. Alegerea unui textil de calitate asigură un aspect impecabil și durabilitatea canapelei.

Materiale: MDF debitat CNC, Metal si textil.

Dimensiuni:
Inaltime 75 cm
Lungime: 245 cm
Adancime: 95 cm
Adancime sezut: 70 cm
Latime cotiera: 25 cm
Inaltime picior 8 cm

Canapeaua vine ambalata intr-un singur pachet.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie