MENIU
0
0
Cod: HMZ-SOF-CRN-COMO

Canapea coltar cu tetiere reglabile - COMO(330X360)

0 opinii 0, 0
PRODUS: Homelizz In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

16.592 Lei
19.520 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

17.568 Lei
19.520 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

18.544 Lei
19.520 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

9 saptamani

 

19.520 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua coltar COMO cu recliner si tetiere reglabile este o piesa de mobilier eleganta si confortabila, perfecta pentru a crea un spatiu de relaxare in camera de zi sau in sufragerie.

Dimensiunile sale sunt suficient de mari pentru acomodarea a mai multor persoane, iar tetierele si sezutul rabatabil ofera confortul necesar pentru o experienta de relaxare optima.

Canapeaua coltar COMO este prevazuta cu un mecanism de recliner, care permite utilizatorilor sa-si regleze pozitia corpului in functie de preferinte. Acest mecanism poate fi actionat usor si fara efort fizic, permitand utilizatorilor sa se aseze in pozitia dorita pentru a se relaxa confortabil.

Tetierele reglabile ale canapelei COMO ofera suport suplimentar pentru cap si gat, putand fi ajustate in functie de inaltimea utilizatorului. Acestea pot fi reglate pentru a oferi un suport perfect pentru spate si gat, permitand utilizatorilor sa se relaxeze confortabil fara a simti durere sau tensiune.

Canapeaua coltar COMO este disponibila in diferite culori si materiale, astfel incat sa se potriveasca perfect cu orice decor interior. Materialele de calitate folosite in fabricarea canapelei asigura durabilitatea si confortul pe termen lung.

De asemenea, aceasta este sustinuta de picioare metalice, oferind un aspect modern si elegant. Acestea asigura stabilitatea si durabilitatea canapelei, precum si o inaltime optima pentru a permite utilizatorilor sa se aseze si sa se ridice usor.

Dimensiuni: 330 cmX360 cm.

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie