MENIU
0
0
Cod: CANDY KÖŞE

Canapea coltar CANDY CORNER (210X320X70)

0 opinii 0, 0
PRODUS: PARLAK ev In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -30%

6.860 Lei
9.800 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -20%

7.840 Lei
9.800 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -10%

8.820 Lei
9.800 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

9.800 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua colțar CANDY CORNE este o piesă de mobilier care impresionează prin dimensiunile sale generoase și designul modern. I

Această canapea colțar are dimensiuni impresionante, ceea ce o face potrivită pentru a găzdui confortabil mai multe persoane și pentru a umple spațiul în care este plasată.

Se distinge printr-un design modern, cu un model patrat cusut pe șezut. Acest model cusut adaugă un detaliu estetic și textură plăcută suprafeței canapelei

Dimensiuni:

Lungime: 210 cm (latura mai scurtă)

Lățime: 320 cm (latura mai lungă)

Înălțime: 70 cm

Construcție și materiale: Canapeaua CANDY CORNER beneficiază de o construcție solidă, iar spuma utilizată pentru șezut este de înaltă densitate, cu specificația "32 DNS FORTA FOAM".

Această spumă oferă confort și susținere optimă pentru cei care se așează pe canapea.

De asemenea, se menționează că este utilizat și burete Exforta, ceea ce sugerează atenția la detalii în ceea ce privește confortul și calitatea.

Canapeaua colțar CANDY CORNER este o alegere excelentă pentru cei care caută o canapea spațioasă, confortabilă și elegantă, potrivită pentru a deveni punctul central al camerei de zi sau a oricărui spațiu de relaxare.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie