MENIU
0
0
Cod: ROYAL DÜZ 3'LÜ KANEPE

Canapea ROYAL STRAIGHT 3 SEATER

0 opinii 0, 0
PRODUS: Lavita home In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -20%

5.248 Lei
6.560 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

5.904 Lei
6.560 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

6.232 Lei
6.560 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

6.560 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua Royal cu 3 locuri ROYAL STRAIGHT 3 SEATER este un obiect de mobilier impresionant și luxos, perfect pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în orice încăpere. Această canapea se remarcă prin designul său pretentios și utilizarea materialului textil de calitate superioară.
Materialul textil utilizat pentru canapeaua Royal este pânza de catifea, cunoscută pentru aspectul său sofisticat și moale la atingere. Pânza de catifea adaugă o notă de lux și eleganță canapelei, conferindu-i un aspect plin de strălucire și rafinament. Designul pretentios al canapelei adaugă o notă distinctivă și unică, atrăgând privirile și captând atenția.
Canapeaua Royal cu 3 locuri este concepută pentru a oferi confort și spațiu generos pentru relaxare. Designul său ergonomic și pernele moi asigură o experiență confortabilă și relaxantă atunci când te așezi pe canapea. 
Această canapea poate fi integrată cu ușurință în diferite stiluri de design interior, adăugând o notă de eleganță și opulență în living, sufragerie sau camera de relaxare.

Materialul textil de calitate și designul pretentios fac din această canapea o piesă centrală în decorul oricărei încăperi.
Cu canapeaua Royal cu 3 locuri, vei aduce un plus de stil și lux în casa ta. Fie că este folosită pentru momente de relaxare sau pentru a impresiona oaspeții, această canapea va fi cu siguranță un punct de atracție în încăperea ta.

Material textil: Pânză de catifea

Dimensiuni:
Inaltime 75 cm
Latime 245 cm
Adancime 95 cm
Adancime sezut 70 cm
Latime Cotiera: 25 cm
Inaltime picior 8 cm

Produsul este ambalat intr-un singur pachet.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie