MENIU
0
0
Cod: EFR-SFA-2SE-SEHRAZAT

Canapea SEHRAZAT SOFA

0 opinii 0, 0
PRODUS: EFAR In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -20%

8.400 Lei
10.500 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

9.450 Lei
10.500 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -3%

10.185 Lei
10.500 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

10.500 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua SEHRAZAT SOFA este o piesă de mobilier elegantă și modernă, cu un cadru metalic aurit și picioare metalice aurite.

Această canapea se remarcă prin designul său sofisticat și rafinat, care o face potrivită pentru orice încăpere de lux.

Canapeaua SEHRAZAT SOFA este confortabilă și este acoperită cu o tesatura de înaltă calitate, care îi conferă un aspect plăcut și un finisaj sofisticat. Forma sa ergonomică și confortabilă oferă o experiență de relaxare extraordinară, iar picioarele sale solide din metal aurit îi conferă stabilitate și durabilitate.

Această canapea este o alegere excelentă pentru orice persoană care caută o piesă de mobilier sofisticată și confortabilă, care să își pună amprenta în orice încăpere de lux.

Deasemenea, designul elegant si sofisticat si atemporal, precum si nuantele inspirate ale tapiteriei o recomanda pentrulocuintele pretentioase, dar si pentru hoteluri de 4 si 5*

PRODUS EXPUS IN SHOWROOM!

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie