MENIU
0
0
Cod: EFR-SFA-2SE-VOLF

Canapea VOLF SOFA

0 opinii 0, 0
PRODUS: EFAR In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%
AVANS 30%

Livrare Standard

10 saptamani

Discount -10%

6.750 Lei
7.500 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -5%

7.125 Lei
7.500 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

10 saptamani

Discount -3%

7.275 Lei
7.500 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

10 saptamani

 

7.500 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua extensibila VOLF SOFA este o piesă de mobilier de calitate, cu un design elegant și atemporal, care se potrivește într-o varietate de spații interioare. Această canapea este fabricată din materiale de calitate, pentru a oferi un nivel maxim de confort și durabilitate.

Tapiteria canapelei VOLF SOFA este realizată dintr-un material textil disponibil într-o varietate de culori și texturi, pentru a se potrivi în orice amenajare interioară. Designul canapelei este unul elegant și atemporal, cu forme curate și linii clare, care se integrează perfect în orice ambient.

Spatarul este rabatabil (se da peste cap) extinzand astfel suprafata de relaxare sau de dormit a canapelei si facand-o potrivita pentru un spaui de dormit pentru o persoana.

Canapeaua VOLF SOFA este extrem de confortabilă, datorită pernelor moi și voluminoase, care oferă un nivel maxim de confort și relaxare. Structura canapelei este solidă și durabilă, asigurând stabilitatea și suportul necesar pentru a vă bucura de momentele de relaxare și socializare.

Această canapea este recomandată pentru locuințe pretentioase, dar și pentru hoteluri și localuri, deoarece oferă un nivel maxim de confort și stil, fiind o piesă de mobilier impresionantă și elegantă.

Este o piesă de mobilier versatilă, care se potrivește în orice spațiu interior, oferind confort și stil deopotrivă.

Dimensiuni:

Lungime = 235 cm.

Latime = 98 cm.

Inaltime spatar = 80 cm.

Inaltime sezut = 44 cm.

PRODUS EXPUS IN SHOWROOM!

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie