MENIU
0
0
Cod: EFR-SFA-2SE-VOLF

Canapea VOLF SOFA

0 opinii 0, 0
PRODUS: EFAR In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -15%

5.390 Lei
6.342 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -7%

5.898 Lei
6.342 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -3%

6.151 Lei
6.342 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

6.342 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua extensibila VOLF SOFA este o piesă de mobilier de calitate, cu un design elegant și atemporal, care se potrivește într-o varietate de spații interioare. Această canapea este fabricată din materiale de calitate, pentru a oferi un nivel maxim de confort și durabilitate.

Tapiteria canapelei VOLF SOFA este realizată dintr-un material textil disponibil într-o varietate de culori și texturi, pentru a se potrivi în orice amenajare interioară. Designul canapelei este unul elegant și atemporal, cu forme curate și linii clare, care se integrează perfect în orice ambient.

Spatarul este rabatabil (se da peste cap) extinzand astfel suprafata de relaxare sau de dormit a canapelei si facand-o potrivita pentru un spaui de dormit pentru o persoana.

Canapeaua VOLF SOFA este extrem de confortabilă, datorită pernelor moi și voluminoase, care oferă un nivel maxim de confort și relaxare. Structura canapelei este solidă și durabilă, asigurând stabilitatea și suportul necesar pentru a vă bucura de momentele de relaxare și socializare.

Această canapea este recomandată pentru locuințe pretentioase, dar și pentru hoteluri și localuri, deoarece oferă un nivel maxim de confort și stil, fiind o piesă de mobilier impresionantă și elegantă.

Este o piesă de mobilier versatilă, care se potrivește în orice spațiu interior, oferind confort și stil deopotrivă.

Dimensiuni:

Lungime = 235 cm.

Latime = 98 cm.

Inaltime spatar = 80 cm.

Inaltime sezut = 44 cm.

 

 

Informatii utile pentru livrare

La transportul in Bucuresti si in judetul Ilfov se asigura si manipularea, piesa de mobilier fiind adusa pana la usa clientului.

De asemenea, va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.

Transportul in tara este asigurat prin colaboratorii nostri, dar nu este asigurata manipularea.

Pentru ca transportul se face doar de catre sofer, iti recomandam sa apelezi la persoane care sa te ajute la transportul coletelor pana in interiorul locuintei.

Acest produs necesita montaj.

Contra cost avem serviciul de montaj in Bucuresti si in judetul Ilfov


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie