MENIU
0
0
Cod: BMT-SOF-3SE-ARCADIA

Canapea 3 locuri Arcadia 240 cm

0 opinii 0, 0
PRODUS: BOMONTI In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -35%

6.416 Lei
9.870 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -25%

7.403 Lei
9.870 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

9.377 Lei
9.870 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

9.870 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua cu 3 locuri ARCADIA este o piesă de mobilier modernă și elegantă, perfectă pentru orice living sau sufragerie contemporană.

Are un cadru solid și picioare din metal, care oferă stabilitate și durabilitate, dar și un aspect modern și industrial.

Materialul de calitate din care este confecționată canapeaua este confortabil și rezistent, iar designul său curat și simplu se potrivește perfect cu un stil modern de decor.

Canapeaua Arcadia are un aspect minimalist și aerisit, dar este și foarte confortabilă.  Spatarul este confortabil, acesta oferind o susținere optimă pentru spate și alte zone ale corpului, iar tapițeria sa este disponibilă într-o varietate de culori, pentru a se potrivi oricarui decor.

Această canapea este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un aer modern și industrial în locuinta lor sau in spatiul unde isi desfasoara activitatea.

Dimensiuni:

Lungime = 240 cm

Latime (adancime) = 100 cm.

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie