MENIU
0
0
Cod: MARKKUTERİ KONSOL

Consola MARKUTERI - Alba

0 opinii 0, 0
PRODUS: PARLAK ev In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -17%

3.677 Lei
4.430 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -10%

3.987 Lei
4.430 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

4.209 Lei
4.430 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

4.430 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Consola MARKUTERI este o piesă de mobilier elegantă și modernă, concepută pentru a adăuga un plus de stil și funcționalitate oricărui spațiu.

Aceasta este disponibilă într-o finisare albă strălucitoare, oferind un aspect modern si luminos care se va potrivi într-o varietate de stiluri de amenajare interioară.

Picioarele sale sunt realizate din metal de culoare argintie, conferindu-i stabilitate și un contrast plăcut cu suprafața albă.

Aceste picioare metalice adaugă, de asemenea, o notă contemporană și modernă designului.

Materialul folosit pentru fabricarea acestei console este MDF de culoare alba, care a fost vopsit cu un lac lucios. Acest luciu adaugă un aspect elegant și conferă o notă de lux produsului.

Dimensiunile consolei sunt următoarele:

  • Lungime: 220 cm
  • Lățime: 50 cm
  • Înălțime: 76 cm

Aceste dimensiuni generoase permit plasarea a diverselor obiecte de decor sau necesități practice pe suprafața consolei, astfel încât să îndeplinească și funcționalitatea, pe lângă aspectul estetic deosebit pe care îl aduce în orice cameră sau hol.

Consola MARKUTERI este o alegere excelentă pentru cei care caută un mobilier de calitate, cu un design contemporan și elegant, care să îmbunătățească aspectul oricărui spațiu în care este plasată.

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie