MENIU
0
0
Cod: ERL-ERATO-CONSOLE+MIRROR

CONSOLA+OGLINDA ERATO

0 opinii 0, 0
PRODUS: ERAL In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

6.420 Lei
7.553 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -8%

6.949 Lei
7.553 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -4%

7.251 Lei
7.553 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

7.553 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Consola ERATO este o piesa de mobilier moderna si interesanta  fiind fabricata intr-o combinație de culori si anume: alb și lemn natur, oferind o notă de prospețime și căldură în același timp.

Carcasa consolei este construită din lemn furniruit de calitate superioară, fiind finisată într-un frumos ton natural.

Aceasta conferă piesei un aspect modern și autentic, aducând un sentiment de naturalețe în încăpere. Coloana vertebrală a designului este dominată de linii curate și colțuri rotunjite, conferind o notă de eleganță și finețe.

Consola este echipată cu o oglindă montată pe partea superioară, care adaugă profunzime și lumină în încăpere. Oglinda este perfect integrată în designul consolei, completând-o armonios. Suprafața oglinzii este bine finisată, accentuându-i frumusețea și creând un contrast plăcut cu lemnul natural.

Usile consolei au un sistem de deschidere și închidere lentă cu ajutorul unor amortizoare, ceea ce asigură o mișcare lină și silențioasă. Această caracteristică nu numai că adaugă un plus de confort în utilizare, dar prelungește și durata de viață a mobilierului, protejându-l de deteriorări și zgârieturi.

Consola Erato este concepută într-un stil modern și minimalist, încorporând elemente funcționale și estetice în același timp. Dimensiunile compacte și designul său versatil permit utilizarea într-o varietate de spații, indiferent de dimensiunea acestora.

În concluzie, consola Erato este o piesă de mobilier cu un design modern și elegant, realizată în culori alb și lemn natur, cu colțuri rotunjite și uși cu deschidere și închidere lentă. Aceasta adaugă un plus de frumusețe și funcționalitate în orice încăpere, fiind o alegere excelentă pentru cei care apreciază estetica rafinată și calitatea superioară.

Culoare: Alb si lemn.

Dimensiuni comoda:

Latime:  215 cm

Adancime:    45 cm

Inaltime:   80 cm

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie