MENIU
0
0
Cod: ERL-WLL-UNT-ERATO

COMODA TV SI CORP SUSPENDAT ERATO

0 opinii 0, 0
PRODUS: ERAL In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

6 saptamani

Discount -12%

8.290 Lei
9.420 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

4 saptamani

Discount -7%

8.761 Lei
9.420 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

6 saptamani

Discount -5%

8.949 Lei
9.420 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

4 saptamani

 

9.420 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Comoda TV și corpul suspendat Erato sunt o combinație modernă și elegantă de mobilier pentru televizor, care adaugă un aspect sofisticat și functional în orice living.

Comoda TV are un design modern și simplu, cu margini rotunjite și este disponibilă într-o combinație de culori alb și lemn natur, care se potrivește cu o varietate de stiluri de decor. Aceasta oferă suficient spațiu pentru a găzdui un televizor de dimensiuni medii și alte echipamente electronice.

Corpul suspendat Erato se potrivește perfect cu comoda TV și oferă un spațiu suplimentar pentru depozitare, de exemplu pentru cărți, obiecte decorative sau alte echipamente. Corpul suspendat este prevăzut cu rafturi pentru a maximiza spațiul de depozitare.

Ambele piese sunt realizate din materiale de calitate, asigurând durabilitatea și ușurința în întreținere. Design-ul modern și elegant al acestora oferă un plus de eleganță oricărui living, fără a ocupa prea mult spațiu.

Această combinație de comodă TV și corp suspendat este o alegere excelentă pentru cineva care dorește să-și organizeze spațiul de divertisment într-un mod funcțional și stilat. Design-ul modern și culorile neutre se potrivesc cu multe stiluri de decor, ceea ce face din această combinație o piesă versatilă și practică pentru orice cameră de zi.

Culoare: Alb si lemn.

 

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie